Untitled_Artwork 5

Fysioterapi

Behandlingar och tjänster

GE DIN HUND RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ETT FYSISKT OCH HÅLLBART LIV! 

Hos Sigréns Hundtjänster får du hjälp med både förebyggande friskvård för att undvika skador och rehabilitering efter skada eller sjukdom för att återfå normal funktion och vardag igen.
 

Friskvård 

Friskvård är förebyggande träning och behandlingar som görs för att undvika att skador sker. 

Alla hundar, oasett storlek och ras, sällskapshund eller hårt arbetande hund måste ha rätt förutsättningar för att klara av sin uppgift i livet. 

Genom regelbunden träning, behandlingar, kost och återhämtning skapar vi goda förutsättningar för att hunden håller i längden. 

Under en friskvårdskontroll ger vi dig individuella råd så att ni tillsammans kan nå de mål ni vill!

Rehabilitering

Rehabilitering är en viktig del i tillfrisknandet efter en skada/sjukdom/operation. Hunden behöver hjälp att bygga upp sin muskulatur på ett korrekt sätt för att minska risken för felbelastning, överansträning och på sikt nya skador.

Vi tränar upp hundens muskulatur, koordination, balans, styrka och uthållighet. Syftet med rehabiliteringen är att återfå normal funktion, styrka och rörlighet.

Rehabilitering är ett komplement till veterinärvården och all rehabilitering sker i samrådan med veterinär och anpassas efter hundens tillstånd och utvecklingskurva. 

Tillsammans med dig lägger vi upp en träningsplan som passar er utifrån er vardag!
 
För att kunna nyttja sin försäkring krävs en remiss från veterinär, prata med din veterinär om att skicka remissen hit.
sigren@rastahunden.se